Ana içeriğe atla

Pre-workout (Nox) ile İlgili Bilinmesi Gerekenler

  Nox; açılımı nitrik oksit olan, nitrojenin oksitlenmesiyle elde edilen, rengi olmayan bir gazdır. Nitrik oksit sentezi vücudumuz tarafından gerçekleştirilen biyolojik bir olay gibi görünse de atletler başta olmak üzere bir çok sporcunun performansını kontrol altına almaya çalıştığı ve sporcuların performanslarını hatrı sayılır bir şekilde arttırdığı bir maddedir. Bu ürünlere bazı vücutlar karşı çıkabilir, alerji durumu söz konusu olabilir. Antrenmandan yaklaşım 30 dakika önce kullanılması yeterlidir. Gerçekten kendinizi enerji yüklü hissedeceksiniz. 
  Pre-workout ürünlerinin kullanımı çoğu zaman tavsiye edilmez çünkü vücut bir anda çalıştığı hızın neredeyse iki katı
daha hızlı çalışmaya başlar. Bu olay daha sonra metabolizmayı bozabilir. Kontrollü kullanımda herhangi bir zararı yoktur fakat ben bu maddeyi kullandığımda (grenade 50 kalibre) kendimi gerçekten füze gibi hissetmiştim. Çok normal bir his değildi. Ama ciddi anlamda gelişim sağlayabilirsiniz. Tam olarak ne işe yarıyor? diye soracak olursanız, mesela dün bir antrenman programını uyguladınız. Örneğin o antrenman göğüs bölgesi antrenmanıydı. Incline bench press çalıştınız ve barla birlikte toplamda 30 kg ile çalışabildiniz. Bu maddeyi kullanıp aynı hareketi en az 40 kg ile yapabilirsiniz. Bu da zamanla daha fazla gelişim ve daha fazla pump anlamına gelir. Nox, müthiş derecede enerji veren, evden spor salonuna koşmanızı isteyecek kadar performans arttırıcı bir üründür. 
  Kullanmadıysanız kullanmanızı öneririm. Fakat vücudunuzun alerjisinin olmadığını biliyorsanız kullanın. Benim kullandığım
"Grenade" markanın kola aromalısı vardı, tadı da kötü değildi. Yaklaşık 300 ml. su ile 1 ölçek tozu bardakta karıştırarak tüketin.
Shaker kullanmayın, kullanacaksanız bile sallayarak karıştırmayın, gazlı ve asitli olduğu için bir anda patlayabilir. Önce sakin sakin kullanın, bu supplement zaten sizi yarım saat sonra uyandırıp uçuracaktır. Çünkü içinde yüklü miktarda kafein ve arjinin bulunur. Yan etkisi ise saç diplerinizde hafif bir karıncalanma olmasıdır. Her gün kullanmanızı önermiyorum. Zorlandığınız bölgeler için kullanın çünkü o bölgelerinizin gelişime daha çok ihtiyacı vardır. Bağışıklık kazanmayın ki her kullandığınızda enerjiniz üst seviyede olsun. Hepimize kolay gelsin.

Sağlıklı yaşayın, sporla kalın.
Yener..

Yorumlar